Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zmienić serwer ?:(

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą serwera

obecnie gram na metin2 SG i chciałem zagrać znowu na metin2 PL s26-solar

Czy da się jakoś na nim teraz zarobić czy dalej na metkach siedzi 10tyś ludzi i każdy ksuje ? :(

na sg mam ninje 62 lvl średnie eq i mogę wymienić to za eq na PLu to około 100kk a może nawet więcej mógłbym mieć

(jest jeszcze opcja zamienienia za ok 65euro pay safe cardem)

Jak myślicie? opłaca się ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Ta opcja za wymiane za pay safecard jest napewno oplacalna , na solarze sporo osob gra, ale napewno dasz rade ubic troche metkow bo nie ma przypychu z tym

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca przechodzić z SG na Pl'a. Na Metin2.pl są cały czas nooby, drogo, nudno (moje zdanie). Ja bym Ci polecał grać tą ninią i ulepszać ją :D

l9WHU.png

Legenda
Opublikowano

Wg mojego zdania na PL'a nie oplaca sie wracac bo z miesiaca na miesiac gra coraz mnie ludzi i jest coraz gorzej. Zostan na SG bo tam jest wszystko ogarniete

Również popieram wypowiedź przedmówcy. Ostatnio miałem okazje pograć na PL'u to po jakimś miesiącu skończyłem. To nie to co wcześniej. Dawniej grało o dużo więcej osób i ta atmosfera była całkiem inna. Zostań na SG. Moim zdaniem bardziej Ci się to opłaci.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ziomek, mówiesz że tłok jest na SG zobaczysz jak servery będą łączone na PL'u (juz niedlugo lacza) według mnie lepiej grać dalej na SG.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Właśnie od jakiegoś czasu zaczęło przybywać ludzi na PL'u. Może u Was na tych serwerach 4-20 nikt nie gra ale jak pare miechów temu wchodziłem na s1 ch1 o 2-giej w nocy nic tam nie było kompletna pustka a teraz można bez problemu popisać z wieloma ludźmi, kupić coś itp.

@TOP

Sprzedaj to za te 65Euro i kup sobie yangi na s26 i bd ładnie ustawiony :D Później robisz dropka i sobie dropisz a w między czasie na głównej postaci robisz tylko skile.

Opublikowano

Myśle że lepiej grac na s26

dlaczego? powody są oczywiste questy po polsku,95% Polacy,mnóstwo graczy gra na s26,niskie ceny

jednak zrobisz jak sam uznasz za stosowne

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Polecam Ci pl'a , Ci wyżej co tylko jadą że jest tam pełno dzieci i gimbusów mają rację , ale to nikt wam nie każe siedzieć na 30-40 lvl'u , lepiej expić wbić większy lvl i gra jest normalna , ludzie są normlani , ceny są umiarkowane na S26 , zarobek jest fajny , zarobić możesz na wszystkim (małze , Kk , Metki , DT , Bawienie się w robienie itemów z bonami np. Fms'a na +9) , ogólnie na S26 jest dość fajnie , a to że ktoś wbija na chwile zobaczyć "co tam w trawie piszczy" to się nie dziwię że widzi samą żenadę :)

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Ja bym nie wracał na pla...

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

wracaj na pl-a wydaj 500 pln na is-a spal stal u kowala i skoncz gre

Masz like'a :D

Co do tematu, to ze jest duzo ludzi ktorzy za wszelka cene chca uprzykrzyc ci gre to prawda, ale z drugiej strony jak wbijesz wiekszy lvl to gra staje sie juz zupelnie inna, zadymy pod DT wojny gildi noi zawsze potem mozesz ty ksuc innym tak dla zasady :D

Wracaj na PL'a nwm jak wyglada sytuacja na solarze ale np na s.25 niby nie ma tylu ludzi co na s.26 ale tez jest zupelnie fajnie, zamien za tego PSC z "Ojro" kup yangi ewentualnie jakas postac na allegro i wracaj na s.26 ;)

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jak masz już coś na sg to zostań tam, nie ma co się pchać na pl bo tylko nerwy zjesz. Niby fajnie się handluje jak dużo ludzi, ale zarobić masakra. Nie polecam wracać na pl.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...